Версія для друку

Вітання ректора з Новим роком

Шановні друзі, колеги, студенти!

Сердечно вітаю вас із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим!

У Новорічні свята завжди хочеться вірити в диво та мріяти про краще, дарувати подарунки й отримувати щирі вітання, окреслювати плани на наступний рік та підбивати підсумки минулого.

Для нашої університетської родини 2021 рік був роком непростих рішень і важливих змін, які визначатимуть майбутнє. Він був сповнений кропіткої роботи, яка вже дала відчутні результати. Ми розпочали структурну реорганізацію, досягли позитивної динаміки в абітурієнтській кампанії, додали драйву в студентське життя після карантину, успішно завершили фінансовий рік.

Ми повернули Alma mater першість у рейтингах серед університетів нашого регіону та вперше увійшли до таких престижних світових рейтингів, як Times Higher Education, Quacquarelli Symonds, The SCImago Institutions Rankings.

Наші колеги отримали численні нагороди, відзнаки і стипендії від Верховної Ради України, Міністерства освіти і науки, Національної академії наук України, регіональних органів влади.

Протягом минулого року 7 співробітників, докторантів та здобувачів ДНУ захистили докторські дисертації, 38 співробітників та здобувачів – кандидатські. 22 аспіранти та випускники аспірантури захистили дисертації на здобуття ступеню доктора філософії. А кількість аспірантів нині є найвищою за останні 8 років.

Наші гаранти і кафедри отримали 11 сертифікатів про акредитацію освітніх програм, і я знаю, яким нелегким і від того – вартісним є цей здобуток для університету в цілому, факультетів, студентів.

Підбиваючи підсумки року, хотів би подякувати всім, хто гідно і самовіддано працював із вірою в наш класичний університет, із прагненням осучаснити його та укріпити. Дякую викладачам за те, що мотивуєте студентів до саморозвитку, а студентам – що заряджаєте нас позитивом. Вдячний нашим ученим за жагу до наукових пошуків, а співробітникам усіх служб – за злагоджену роботу.

Щиро бажаю усім здоров’я, миру, добра і любові. Нехай в кожній родині панує злагода і здійснюються найзаповітніші мрії!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram