Версія для друку

Вистава «Як ти?»

14 травня 2023 року у Малій залі Палацу студентів ДНУ близько вісімдесяти глядачів відвідали прем'єру вистави народного театру-студії «Маски» «Як ти?» за творами Ніни Захоженко, Людмили Тимошенко та Ірини Лінник.

Дії вистави відбуваються в Бучі та Ірпені. Молоді дівчата, спілкуючись одна з одною, з рідними через месенджери передають свої почуття, переживання, тривоги, які породила війна. І кожен раз звучить одна наскрізна фраза: «Як ти?»

Не без підстав можемо пишатися студентами Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, які у такий непростий час змогли віднайти сили та бажання наполегливо працювати, відвідувати репетиції та готуватися до премʼєри. У виставі взяли участь студентки трьох факультетів ДНУ: Марічка Кузьміних, Кристина Крук та Анна Шеремет (випускниця) – студентки факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства; Ганна Ляшенко – студентка факультету економіки; Дарина Каліновська та Анастасія Тесленко – студентки факультету прикладної математики.

Дівчата-акторки вийшли на сцену у головних ролях вперше! Їм вдалося вразити публіку та передати глибокі почуття. Після вистави відбулося спілкування акторок із гостями у форматі open stage. Такий формат «Маски» запроваджують не вперше, адже розмови з глядачем допомагають дізнатися враження від перегляду та почути зауваження.

Загалом, можна сказати, що вистава житиме та увійде у репертуар театру надовго! Режисер театру Ігор Трахт упевнений, що після Перемоги, ця вистава матиме логічний фінал!

Палац студентів


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram