Версія для друку

Початок нового академічного року в ДНУ

Освітній процес на факультетах Дніпровського національного університеті імені Олеся Гончара цього року розпочався із настановних зустрічей першокурсників. Студентів-новачків вітали як наживо, так і дистанційно. Колишнім школярам пояснювали особливості студентського життя й освітнього процесу в університеті.

Так, справжнім «живим» івентом своїх першокурсників зустрів факультет систем і засобів масової комунікації ДНУ. Перша зустріч майбутніх медійників зі своїми наставниками та одногрупниками проходила у колоритному просторі Інжинірингової школи Noosphere. Студенти знайомилися із керівництвом факультету на чолі з деканесою Оксаною Кириловою. Викладачі пояснили вихованцям правила роботи в корпоративному середовищі Microsoft 365 (додаток MS Teams), що використовуватиметься під час дистанційного навчання. А от у привітній компанії уже досвідчених старшокурсників першачки ФСЗМК дізналися про специфіку обраних творчих професій й сповнилися оптимізму та віри у своє креативне і яскраве майбутнє.

Об’єднані спільним бажанням опановувати перспективний сучасний фах, вперше поріг рідного факультету переступили і нові студенти факультету прикладної математики ДНУ. Першокурсники ФПМ також із цікавістю відкривали для себе світ університету. Вперше знайомилися із деканесою, професоркою Оленою Кісельовою, спілкувалися з майбутніми кураторами і викладачами та навіть встигли пожартувати зі старшими колегами із ради студентів.

У теплому дружньому колі вступники отримали відповіді на всі запитання, які їх тільки цікавили.

Перше знайомство з Альма матер відбулося! Починається незабутнє студентське життя!

Успіхів разом із ДНУ!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram