Версія для друку

Вебінари стейкхолдерів для студентів факультету економіки

На факультеті економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара грудень був наповнений цікавими зустрічами зі стейкхолдерами. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм і рекреація, співзасновниця табору «Вільні» Марина Лісовець і керівник відділу по роботі з туристичними агенціями компанії GTО Андрій Черненко провели вебінари, присвячені формуванню soft і hard skills.

Пані Марина розповіла про особливості роботи в сегменті дитячого і молодіжного туризму, які вимагають організаторських та лідерських умінь, креативності й стресостійкості, уміння працювати в команді та управляти часом. А також Марина Олександрівна запросила наших студентів пройти практику в її таборі.

Як розвинути свої професійні навички, нашим студентам показали фахівці туристичної системи бронювання GTO. Вони розповіли про можливості бронювання динамічних турів та окремих туристичних послуг шляхом прямої інтеграції з одними із найкращих постачальників туристичного обслуговування в усьому світі. Пан Андрій презентував навчальний сайт із бронювання турів, який GTO розробила для студентів ДНУ. Для закріплення отриманих знань студентам запропонували навчальний квест сайтом. Тренуватися формувати тури та працювати з системою бронювання студенти факультету економіки ДНУ продовжать на заняттях із дисципліни «Організація туристичних подорожей».

Подібні онлайн-зустрічі із представникам бізнесу проводяться протягом навчальних семестрів і вже стали традиційними на факультеті економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Вдячні нашим стейкхолдерам за корисні вебінари, підтримку й співпрацю.

Доцентка кафедри туристичного
бізнесу та гостинності
Вікторія Редько


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram