Версія для друку

МОН пропонує до обговорення: проєкт Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році

Міністерство освіти і науки України винесло на громадське обговорення проєкт Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.

Експертна група вищої освіти та освіти дорослих Директорату фахової передвищої, вищої освіти МОНУ підготувала проєкт Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році відповідно до вимог абзацу 2 підпункту 1 частини 1 розділу І Закону України № 3438-IX від 08.11.2023 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року».

У документі передбачені умови забезпечення можливості вступу фізичних осіб на навчання та важливі особливості проведення конкурсного відбору для здобуття вищої освіти у 2024 році.

Зауваження та пропозиції до проєкту Порядку прийматимуться у формі порівняльної таблиці до 31 січня 2024 року на електронну адресу: andrii.okhrimovskyi@mon.gov.ua із зазначенням теми: «Громадське обговорення порядку прийому для здобуття вищої освіти».

Результати обговорення розмістять на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Пропонуємо ознайомитися із текстом проєкту Порядку за посиланням.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram