Версія для друку

DNU_meetup: корисна інформація та яскраві емоції!

27 січня в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара пройшов перший у новому році День відкритих дверей – DNU_meetup. У головний корпус та віртуально в онлайн-режимі до університету завітали сотні майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, аби дізнатися більше про найбільший у регіоні класичний заклад вищої освіти.

Своїх гостей ДНУ традиційно зустрів гостинно і креативно. На різних поверхах корпусу абітурієнти побачили оригінальні презентації усіх 14 факультетів. На барвистих локаціях їх вітали студенти та викладачі, які допомогли визначитися з омріяним фахом. Викладачі докладно відповіли на запитання вступників щодо особливостей навчання в університеті, ознайомили із перевагами різних освітніх програм та переліком конкретних дисциплін, що пропонують факультети ДНУ, перспективами застосування здобутих знань на практиці тощо. А от студенти, з якими встигли поспілкувалися юні гості, поділилися безпосередніми враженнями від навчання та різними можливостями для творчого дозвілля та саморозвитку у Alma mater.

Зрештою, так само творчо і нестандартно університетська родина ДНУ презентувала абітурієнтам потужний освітній потенціал нашого закладу. Для відвідувачів DNU_meetup влаштували незабутній івент, де експонувалися особливості кожного з факультетів.

Про те, як успішно подолати всі етапи вступної кампанії і гарантовано стати студентом ДНУ, потенційні вступники цікавилися на зустрічі з ректором Сергієм Оковитим та відповідальним секретарем приймальної комісії Андрієм Кобченком. У змішаному форматі – наживо і дистанційно у віртуальному просторі Zoom – абітурієнти разом із батьками активно дізнавалися про умови вступу-2024: процедуру цьогорічного НМТ, проведення творчих конкурсів, пропозиції для пільгових категорій вступників, вимоги для вступу на базі диплому молодшого бакалавра чи молодшого спеціаліста тощо. Крім того, ректор Сергій Оковитий детально окреслив потенційним вступникам додаткові можливості для розвитку у просторі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Багато говорили про: програми стипендіальної підтримки студентів, місця навчальної практики у стейкхолдерів ДНУ та подальші кар’єрні перспективи у топових роботодавців регіону, перспективи закордонної академічної мобільності та інше.

 

Враженнями від організації цього Дня відкритих дверей із нами поділилися абітурієнтки Катерина та Марія. Так, Катерина, що обрала для себе фах психолога і планує вступати на наш факультет психології та спеціальної освіти, відзначила креативне оформлення представлених факультетських локацій. Дівчина навіть підтримала своїх майбутніх колег, взявши участь у підготованій ними благодійній акції.

А от Марія Дмитраш спілкувалася з представниками кафедри порівняльної філології східних та англомовних країн.

Сьогодні було цікаво. Мені розповіли, як саме відбувається навчання на факультеті української й іноземної філології та мистецтвознавства та які іспити я маю скласти, аби вступити сюди. А ще я познайомилася із нинішніми студентами факультету і дуже задоволена позитивними відгуками про процес навчання та їхніх вчителів, що почула від них. Взагалі, мені сподобався Дніпровський національний університет, – підсумувала Марія.

Упевнені, що й інші майбутні вступники, які відвідали в суботу наш DNU_meetup, також отримали яскраві враження й чимало корисної інформації для себе. А головне, особисто переконалися: у ДНУ є всі можливості для цікавого й успішного навчання!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram