Версія для друку

SoftServe: співпраця з ДНУ у фокусі уваги

Учора керівництво компанії SoftServe відвідало Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара для узгодження стратегії співпраці в галузі освіти. Ректор професор Сергій Оковитий під час перемовин з регіональною директоркою ДевЦентрів Дніпра й Одеси компанії SoftServe Оленою Корсун окреслив серед основних завдань впровадження дуальної освіти, узгодження освітніх програм, участь у спільних інфраструктурних проєктах.

Знаємо, що цікавою для обох сторін є співпраця з підготовки кадрів вищої кваліфікації, тож ми пропонуємо для фахівців SoftServe вступ до аспірантури для здобуття ступеня доктора філософії в галузі компʼютерних наук та в галузі інформаційних технологій, – зазначив ректор Сергій Оковитий.

Також йшлося про облаштування безпечних навчальних локацій для студентів, викладачів та менторів із SoftServe та важливість безпечних умов для проведення спільних заходів.

Як і всюди, в компанії SoftServe відбуваються зміни, адже змінюється макросередовище, в якому ми працюємо. Змінюється структура і фокуси компанії, але, незважаючи на внутрішні трансформації, ми залишаємо в центрі уваги співпрацю із закладами вищої освіти загалом і зокрема з ДНУ. Ніколи не забрати того, що університет дає базові фундаментальні знання. Ми можемо «докрутити», довчити фреймворки і окремі технології, але база має бути, – підкреслила Олена Корсун.

Talent Acceleration Center Manager компанії SoftServe Тарас Ніколаєв розповів про роботу зі студентами:

Особливо важливими є фундаментальні знання для карʼєрного росту. Студенти ДНУ – бажані й постійні гості в офісі нашої компанії. У цьогорічному хакатоні від SoftServe в команді переможців було кілька студентів ДНУ. Ми відзначили цікаву особливість команди – це обʼєднання студентів потужних ЗВО, саме отримана синергія стала запорукою перемоги.

Також до розмови з партнерами долучилися Олена Кісельова, деканеса факультету прикладної математики ДНУ, член-кореспондент НАНУ, докторка фізико-математичних наук; Наталія Гук, в.о. проректора з науково-педагогічної роботи ДНУ, докторка фізико-математичних наук, професорка; Олександр Кузенков, заступник декана з навчальної роботи, кандидат фізико-математичних наук, доцент.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram