Версія для друку

Викладачі факультету економіки відвідали Дніпровський техніко-економічний ліцей №61 «Ерудит»

31 січня деканеса факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара професорка Тетяна Гринько, завідувачка кафедри міжнародної економіки і світових фінансів, доцентка Наталія Краснікова, доценти кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Тетяна Олійник та Сергій Кучеренко, старша викладачка кафедри економічного моделювання, обліку та статистики Лілія Харакоз із метою проведення профорієнтаційної роботи і встановлення співпраці між факультетом економіки ДНУ та закладами середньої освіти відвідали Дніпровський техніко-економічний ліцей №61 «Ерудит».

Зустрівшись із учнями 10-11-х класів, викладачі провели профорієнтаційну роботу. Вони розповіли про спеціальності, за якими проводиться підготовка здобувачів освіти на факультеті економіки ДНУ, наголосили на перспективах працевлаштування після здобуття освіти, відзначили позитивні сторони навчання саме в провідному університеті регіону.

Під час зустрічі з учнями обговорювалися особливості вступної кампанії 2024 року, а також були окреслені перспективи становлення особистості ліцеїстів як активних громадян українського суспільства. Ліцеїсти із зацікавленістю сприйняли інформацію про школу стартапів Startup Ecosystem Dnipro, яка працює на факультеті економіки і дозволяє розробити власний проєкт тощо.

Також деканеса факультету професорка Тетяна Гринько запросила усіх охочих взяти участь у квесті, який відбудеться у корпусі факультету 14 лютого 2024 року, а також на екскурсію навчальними аудиторіями та науковими лабораторіями факультету.

Водночас деканеса факультету обговорила із керівництвом ліцею освітні програми, за якими проводиться підготовка здобувачів освіти на факультеті економіки та окреслила перспективи подальшої співпраці між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара і зазначеним закладом середньої освіти.

Директорка ліцею, заслужена вчителька України, народна вчителька України Світлана Гавриш зазначила, що більшість випускників є медалістами і в подальшому вступають до Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Дякуємо керівництву ліцею за проведений захід, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Зазначимо, що на факультеті економіки ДНУ розпочалася серія офлайн та онлайн-зустрічей зі школами, в рамках яких вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання на факультеті та зробити перший крок до своєї освіти в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

Заступниця декана з навчальної роботи
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram