Версія для друку

Театральний колектив «Маски» на допомогу ЗСУ

Восьмеро учасників народного театру-студії «Маски» Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара на Святвечір колядуючи збирали кошти для подальшої закупівлі дронів на потреби Збройних Сил України.

Ініціаторкою акції, що розпочалася ще на Святвечір, була учасниця трупи – студентка економічного факультету Ганна Ляшенко. Усі колеги одразу підтримали її ідею. Нашим хлопцям та дівчатам загалом вдалося зібрати 6000 гривень, які вони передали до збору із закупівлі дронів для бригади Національної Гвардії України, де служив батько Ганни.

Театральне мистецтво, якому навчаються студенти нашого університету у студії «Маски», додавало їм упевненості під час колядування. Мешканці міста радо вітали їхні виступи, підспівували та знімали на відео, та головне – робили донати, які пішли на важливу справу.

Вдячні за таку патріотичну ініціативу всьому творчому колективу Alma mater та його керівниці пані Наталії Сириці. Наша особиста подяка кожному з учасників: Ганна Ляшенко (факультет економіки, гр. ЕМ-21-1), Анастасія Тесленко (факультет прикладної математики, гр. ПС-20-1), Дарина Каліновська (факультет прикладної математики, гр. ПС-20-2), Михайло Слюсар (факультет прикладної математики, гр. ПА-23-1), Марія Кузьміних (факультет української та іноземної філології та мистецтвознавства, гр. УА-22-1), Ніка Гальчук (факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства, гр. УА-20-2), Богдана Юрченко (факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства, гр. УК-23м-1) та Анжеліка Мусоліна (факультет психології та спеціальної освіти, гр. ДП-23-4).

Палац студентів


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram