Версія для друку

Академічні стипендії за підсумками навчання у І семестрі 2023-24 н.р.

Як повідомив ректор ДНУ професор Сергій Оковитий, 15 лютого стипендіальна комісія ДНУ за поданням факультетів ухвалила призначення академічних стипендій студентам та аспірантам за результатами семестрового контролю в І семестрі.

- 910 ординарних академічних стипендій та 279 підвищених стипендій за особливі успіхи в навчанні отримуватимуть студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара в ІІ семестрі 2023-2024 навчального року.

Ординарна академічна стипендія нині становить 2 000 грн, а для здобувачів освіти за спеціальностями, визначеними окремим переліком, встановлюються ординарні стипендії у підвищеному розмірі – 2 550 грн.

Підвищені академічні стипендії за особливі успіхи в навчанні становлять відповідно 2 910 грн та 3 711 грн.

Також в нашому університеті три студенти отримують іменні академічні стипендії Верховної Ради України, розмір яких 4 400 грн , у такому ж розмірі четверо студентів отримуватимуть іменні академічні стипендії Президента України. Три академічні стипендії у розмірі 4 000 грн отримуватимуть студенти, рекомендовані на іменні стипендії Кабінету Міністрів України, Михайла Грушевського та В’ячеслава Чорновола.

Додайте до цього недержавні іменні стипендії, які надають нашим студентам Президентський фонд Україна, Завтра.ua та інші – і ви зрозумієте, що варто навчатися в ДНУ, і варто добре навчатися!

Призначення академічних стипендій регулюється Постановою Кабінету Міністрів України «Питання стипендіального забезпечення» і суворо контролюється!»

Зі стипендіальними рейтинговими списками можна ознайомитись на нашому сайті.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram