Версія для друку

Викладачі факультету економіки ДНУ відвідали Дніпровський ліцей №111

На факультеті економіки ДНУ розпочалася серія офлайн та онлайн-зустрічей із закладами середньої освіти, під час яких старшокласники мають змогу отримати необхідну інформацію про майбутнє навчання на факультеті й зробити свій перший крок до освіти в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

Так, 14 лютого представники факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відвідали Дніпровський ліцей №111.

До закладу середньої освіти, зокрема, завітали: деканеса професорка Тетяна Гринько, професор кафедри міжнародної економіки і світових фінансів Вячеслав Македон, професорка кафедри маркетингу та міжнародного менеджменту Ольга Зінченко, доцентка кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Тетяна Олійник і старша викладачка кафедри економічного моделювання, обліку та статистики Лілія Харакоз.

Зустрівшись із учнями 10-11-х класів викладачі ДНУ провели профорієнтаційну роботу. Вони розповіли про спеціальності, за якими проводиться підготовка здобувачів освіти на факультеті економіки Дніпровського національного університеті, й наголосили на перспективах працевлаштування після здобуття освіти. Учні отримали базові уявлення про навчання за освітніми програмами факультету економіки та переваги, які отримують випускники факультету. Професори та доценти поділилися з ліцеїстами своїм чималим досвідом діяльності в галузі освіти, проінформували про актуальні програми навчання за кордоном і їхні основні вимоги та правила, можливості проходження виробничої практики на провідних підприємствах країни протягом навчання. А ще розповіли про можливості наукового зростання у ДНУ та про заходи, що проводить студентське самоврядування, після чого ліцеїсти поставили чимало запитань, зокрема щодо особливостей вступної кампанії 2024 року.

Відтак, деканеса Тетяна Гринько запросила усіх охочих взяти участь у наступному Дні відкритих дверей факультету економіки, який відбудеться онлайн 24 лютого 2024 року, а також запропонувала відвідати екскурсію навчальними аудиторіями та науковими лабораторіями факультету.

Водночас деканеса професорка Тетяна Гринько обговорила із керівництвом ліцею освітні програми, за якими проводиться підготовка здобувачів освіти на нашому факультеті й окреслила перспективи співпраці Дніпровського ліцею №111 із Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара.

Усі учні залишилися в захваті від інформаційно насичених та цікавих виступів наших викладачів. Дякуємо керівництву ліцею за проведений захід, сподіваємося на подальшу плідне співробітництво.

Заступниця декана факультету економіки
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram