Версія для друку

Перші у регіоні: вітаємо міжнародників-докторів філософії!

15, 16 і 20 лютого в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара на кафедрі міжнародних відносин відбулися відразу три знакові події. Вперше після відкриття аспірантури у 2019 році в дніпровському регіоні відбулися захисти дисертацій на присудження ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 29 Міжнародні відносини за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

Захист дисертації 15 лютого 2024 року. Здобувач: Юхименко Ігор Ігорович (у центрі)
Тема: «Технології зовнішньої політики Північної Кореї». Науковий керівник – професор кафедри міжнародних відносин доктор політичних наук, професор Висоцький Олександр Юрійович.

Дисертації успішно захистили такі здобувачі: Ігор Юхименко, Влада Нєгіна та Олександр Коптєв

Захист дисертації 16 лютого 2024 року. Здобувачка: Нєгіна Влада Русланівна (у центрі)
Тема: «Технології зовнішньої політики Ізраїлю». Науковий керівник – професор кафедри міжнародних відносин доктор політичних наук, професор Висоцький Олександр Юрійович.

Як зазначили члени разових рад, аспіранти продемонстрували глибокі знання, компетентність та вдало відповіли на всі запитання опонентів та рецензентів. У членів рад не було жодних сумнівів щодо позитивного підсумку по всім трьом здобувачам. Рішення за присудження І. Юхименку, В. Нєгіній та О. Коптєву наукового ступеня доктора філософії (PhD) за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії були ухвалені одноголосно.

Захист дисертації 20 лютого 2024 року. Здобувач: Коптєв Олександр Сергійович (ліворуч).
Тема: «Технології міжнародних відносин України». Науковий керівник – завідувач кафедри міжнародних відносин доктор політичних наук, професор Іщенко Ігор Васильович.

Вітаємо перших у нашому регіоні докторів філософії-міжнародників! Бажаємо їм не зупинятися на досягнутому й подальших успіхів у науковій кар’єрі!

Завідувач кафедри міжнародних відносин
професор Ігор Іщенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram