Версія для друку

Державні іменні та академічні стипендії для студентів ДНУ

Студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, які демонструють високі результати у навчанні та науковій діяльності, вже традиційно серед стипендіатів Президента України та володарів академічної іменної стипендії М.С. Грушевського.

Так, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.03.2024 р. №316 «Про призначення академічних стипендій Президента України на IІ семестр 2023/2024 навчального року» стипендіатами Президента України стали здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара:

Кароліна Білоусфакультет української й іноземної філології та мистецтвознавства;

Любов Білошенкоюридичний факультет;

Валерія Воробйовафакультет економіки;

Дар’я Приходькохімічний факультет.

Іменну стипендію М.С. Грушевського відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.03.2024 р. №258 «Про призначення академічної стипендії імені М. С. Грушевського на ІІ семестр 2023/2024 навчального року» одержуватиме здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара:

Анна Бичихінаісторичний факультет.

Щиро вітаємо наших студентів із високим визнанням їхніх освітніх і наукових досягнень, які примножують славу Alma mater, й бажаємо підкорення нових професійних вершин!

Ознайомитися з наказами Міністерства освіти і науки України про призначення іменних стипендій на ІІ семестр 2023/2024 навчального року можна за посиланням.

Навчальний відділ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram