Версія для друку

Співпраця освіти і бізнесу – запорука сталого розвитку

Авторські лекції, вебінари та майстеркласи від професіоналів банківської справи, удосконалення освітніх програм суголосно останнім вимогам ринку праці, онлайн-практики для студентів та реальне залучення до роботи в найпотужнішому банку – ці та інші можливості для студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара узгодили ректор Сергій Оковитий та директор Дніпровського макрорегіонального управління АТ КБ «ПриватБанк» Володимир Мацак.

Під час підписання Меморандуму про співпрацю основним лейтмотивом обговорення було формування у здобувачів освіти професійних та практичних компетентностей, які задовольнятимуть вимоги роботодавців до молодого фахівця.

Думаю, жодна інша база практики у фінансовій установі не забезпечить опанування такого широкого функціоналу, який пропонує наш банк. Ми зацікавлені, щоб юнак чи дівчина робили усвідомлений вибір свого професійного шляху та отримали протягом навчання сучасні та якісні теоретичні знання й практичні навички, – говорить Володимир Степанович Мацак. – Наприклад, студенти можуть здійснити проведення навчальних транзакцій за продуктами «ПриватБанку». А отримання студентом електронного сертифіката про проходження практики є офіційним документом, який враховується дирекцією HR та корпоративного управління при відборі претендентів на вакантні посади.

Ректор ДНУ Сергій Оковитий підкреслив зацікавленість у співробітництві з АТ КБ «ПриватБанк» як на рівні Дніпровського макрорегіонального управління, так і на рівні Головного офісу.

Університет готує фахівців не тільки для різних секторів економіки, до речі, саме факультет економіки був найпопулярнішим минулого року серед вступників. Наш класичний університет готує правників, перекладачів, медійників, фахівців з ІТ та компʼютерних систем, статистики та аналізу даних тощо. Університетська програма «Перше робоче місце» спрямована на те, щоб карʼєрний шлях молодого фахівця був успішним та розпочинався саме в ДНУ. Також факультети та університет в цілому зацікавлені, щоб фахівці банку в якості стейкхолдерів обговорювали з науково-педагогічними працівниками та гарантами освітніх програм теоретичне і практичне наповнення освітніх компонент для здобувачів освіти різних ступенів та спеціальностей. І освітня галузь, і бізнес мають разом з Україною вистояти в цих надскладних умовах та створити фундамент для сталого розвитку держави в майбутньому, – наголосив Сергій Іванович.

Ми готові навчати і навчатися разом із Вашими студентами, – запевнив Володимир Мацак. – Кожна молода людина знайде своє місце у нашій великій компанії за умови бажання працювати і розвиватися.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram