Версія для друку

Золото на Універсіаді-2024

Спортсмени Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара здобули перемогу на Універсіаді-2024 Дніпропетровської області з настільного тенісу та волейболу.

 

Змагання, що проходили 7 та 15 травня, стали справжнім спортивним святом. Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ гідно представили Alma mater, змагаючись зі збірними командами таких ЗВО: Український державний хіміко-технологічний університет, Дніпровський державний агро-економічний університет, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», Університет митної справи та фінансів, Дніпровський державний університет внутрішніх справ, Придніпровська державна академія будівництва та архітектури.

Прийміть наші найщиріші вітання з блискучою перемогою! Збірна команда ДНУ з волейболу: студенти факультету прикладної математики Павло Будзь (ПЗ-23-3), Микита Вербецький, Захар Колєснік та Ігор Дашевський (ПЗ-23-2), Костянтин Жмур (ПЗ-23у-1), Сергій Дерев'янко (ПЗ-20-1); студенти факультету медичних технологій діагностики та реабілітації Данило Сова (РФ-22), Антон Кольчик (РФ-22-1), Максим Нестеренко (РФ-22-2); студент факультету суспільних наук і міжнародних відносин Єгор Маража (СМ-23-2); студент історичного факультету Олександр Топчій (ІС-20-1) та студент хімічного факультету Іван Кучерук (ХТ-21-1). Ви всі продемонстрували чудову гру та відданість спорту!

Збірна ДНУ з настільного тенісу у складі студентів факультету прикладної математики Данило Ус (ПТ-23), Арсеній Свиридов (ПЗ-23-3) та Олександра Кучугурна (група ПЗ-22-3). Ви продемонстрували чудову техніку, швидкість реакції та професійну майстерність! Кожна гра була сповнена яскравими моментами, неймовірними розіграшами та напруженими поєдинками. Ваше вміння працювати в команді, підтримка один одного та стійкість, стали запорукою успіху.

Також за відмінну організацію та підготовку наших команд висловлюємо подяку відповідальним за університетські збірні: завідувачу кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ Олексію Горпиничу, доцентці Тетяні Глобі та тренеру Павлу Мановському. Ваш професіоналізм, відданість справі та наполеглива праця стали основою для досягнення таких високих результатів підопічних.

Загалом, для всіх учасників Універсіада-2024 стала чудовою нагодою не лише виявити свої спортивні таланти, але й провести час у теплій дружній атмосфері.

Студентка факультету систем і засобів
масової комунікації
Катерина Малишевська,
старша викладачка кафедри
фізичного виховання і спорту
Анна Лопуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram