Версія для друку

Вітаємо із відзнакою «Науковець року ДНУ»!

23 травня в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара восьмеро науково-педагогічних працівників університету отримали нагороди за професійні досягнення у 2023 році. Нагрудні знаки «Науковець року» отримали:

Бригадиренко Віктор Васильович – доцент кафедри зоології та екології біолого-екологічного факультету за 1 місце за рейтингом серед технічних та природничих факультетів.

Гринько Тетяна Валеріївна – в.о. декана факультету економіки за 1 місце за рейтингом серед гуманітарних та соціально-економічних факультетів.

Курдаченко Леонід Андрійович – професор кафедри геометрії та алгебри механіко-математичного факультету за 2 місце за рейтингом серед технічних та природничих факультетів.

Крупський Олександр Петрович – доцент кафедри маркетингу та міжнародного менеджменту факультету економіки за 2 місце за рейтингом серед гуманітарних та соціально-економічних факультетів.

Трубіцин Михайло Павлович – директор НДІ енергоефективних технологій і матеріалознавства за 3 місце за рейтингом серед технічних та природничих факультетів.

Дьячок Наталя Василівна – завідувачка кафедри загального мовознавства та слов’янознавства факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства за 3 місце за рейтингом серед гуманітарних та соціально-економічних факультетів.

Нестеренко Олег Станіславович – старший науковий співробітник НДІ біології за 1 місце за рейтингом серед молодих вчених технічних та природничих факультетів.

Лавренко Валерія Сергіївна – доцент кафедри всесвітньої історії історичного факультету за 1 місце за рейтингом серед молодих вчених серед гуманітарних та соціально-економічних факультетів.

Відзнаку «Науковець року ДНУ» урочисто вручали ректор університету Сергій Оковитий та проректор з наукової роботи Олег Маренков. Вітаючи колег, ректор підкреслив, що церемонія вручення нагрудного знаку «Науковець року ДНУ» відбувається в університеті вже вшосте. Перше відзначення кращих учених університету, ініційоване науково-дослідною частиною ДНУ, пройшло у жовтні 2018 року до 100-річного ювілею Alma mater. Дизайн нагороди для цієї події тоді особисто розроблявся університетськими фахівцями. Зокрема, оригінальний нагрудний знак «Науковець року ДНУ» вкритий напиленням, що містить 24 карати золота. Цим коштовним знаком нагороджують наукових та науково-педагогічних працівників ДНУ, які посіли І-ІІІ місця за результатами рейтингового оцінювання наукової діяльності за однією з груп факультетів.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram