Версія для друку

Благодійна допомога від Університету Сан-Дієго

Факультет економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара за підтримки Консорціуму закладів вищої освіти України, Молдови та Державного університету Сан-Дієго (Каліфорнія, США) отримав благодійну допомогу у вигляді сучасних комп’ютерних моніторів.

Доброчинна ініціатива належить доктору філософії, керівнику проєктів з глобальної безпеки та стійкості, керівнику Програми MBA з внутрішньої безпеки Державного університету Сан-Дієго професору Марку Х. Сігелу.

Нові монітори відтепер розміщуватимуться в навчальній лабораторії економічних досліджень факультету економіки та значно підвищать якість освітнього процесу. Адже в сучасних умовах новітні технології, інтернет та програмне забезпечення стали невід’ємними елементами ефективного навчання. Тож ці передані монітори сприятимуть набуттю нових знань, відкриттю широких можливостей та досягненню високих результатів у навчанні та наукових дослідженнях студентів-економістів ДНУ.

Доктор Сігел у квітні 2024 року вже був гостем нашого університету. Тоді на запрошення науковців факультету економіки американський професор прочитав студентам відкриту лекцію про управління ризиками в міжнародній торгівлі та бізнесі, а також провів робочу зустріч із ректором Сергієм Оковитим та проректорами, де обговорив напрями співпраці між Дніпровським національним університетом і Консорціумом університетів Каліфорнії та Консорціумом закладів вищої освіти України, Молдови під головуванням Державного університету Сан-Дієго.

Від імені студентів, викладачів та адміністрації факультету економіки ДНУ висловлюємо щирі слова подяки Марку Х. Сігелу та нашим шановним колегам за підтримку! Ця співпраця є важливим кроком у зміцненні освітньої бази Alma mater та відкриває додаткові можливості на шляху до якісної освіти!

Факультет економіки
Інформаційно-аналітичне агентство ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram