Версія для друку

Мотиваційний лист: дорожня карта

У 2024 році для вступу до ЗВО необхідно подавати мотиваційного листа.



Зверніть увау:

Разом із заявою в електронному кабінеті подається мотиваційний лист (в електронній формі). Мотиваційний лист додають до кожної заяви, тобто якщо ви подаєте 5 заяв на 5 спеціальностей, або 5 заяв на одну спеціальність в різні ЗВО – вам потрібно писати 5 різних мотиваційних листів.

Заповнити поле «Мотиваційний лист» в кабінеті вступника можуть тільки ті категорії вступників, для яких відкрито подання заяв. Вступники можуть заздалегідь підготувати текст листа, а під час подання заяви скопіювати його у відповідне поле

Якщо вступник створював текст листа понад 120 хвилин, що передбачені для однієї сесії роботи з електронним кабінетом вступника, сесія може бути перервана, а лист не зберегтися. Щоб уникнути таких прикрих випадків, необхідно писати текст листа в іншій програмі, наприклад «Word» або «Google-документи», а потім копіювати готовий текст в електронний кабінет.

Редагувати текст можна тільки до моменту подання заяви. Після цього (коли заява вже має статус «Зареєстровано в ЄДЕБО»), текст листа редагувати неможливо.

Як писати мотиваційний лист та яке його значення – детально на ресурсах Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Дорожню карту (/docs/Dorozhnya%20karta_%20motivacijnij%20list.pptx)
для вас розробила Валерія Самойленко, PhD, доцентка кафедри української мови.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram