Версія для друку

До Міжнародного дня боротьби з корупцією

Національний університет оборони України у партнерстві з представниками програми НАТО «Розбудова доброчесності» (NATO BI), Академії оборони Великої Британії, Центру з питань боротьби з корупцією у сфері оборони (CIDS) Міністерства оборони Королівства Норвегії з метою формування інноваційних і технологічних рішень у контексті реалізації Державної антикорупційної програми в секторі безпеки та оборони України з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією проводить

- Міжнародний науково-практичний форум “Ефективне врядування та виховання доброчесності в секторі безпеки та оборони”, що відбудеться 11 грудня 2024 року.

- Молодіжний творчий конкурс “Разом проти корупції! Твоє бачення має значення”, що триватиме з 14 жовтня до 22 листопада 2024 року.

- Другий хакатон з питань виховання доброчесності та запобігання корупції у секторі безпеки та оборони України, що триватиме з 11 до 15 листопада 2024 року.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до зазначених заходів та зробити свій внесок у реалізацію Державної антикорупційної програми в секторі безпеки та оборони України.

Детальна інформація за посиланням

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram