Версія для друку

Переможці турніру з більярдного спорту

Із 23 по 30 вересня на базі гуртожитку №7 відбувся турнір із більярду серед працівників і здобувачів вищої освіти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара-членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Для участі в турнірі зареєструвалося 19 учасників із восьми факультетів (історичного, фізико-технічного, психології та спеціальної освіти, економіки, суспільних наук і міжнародних відносин, прикладної математики та інформаційних технологій, механіко-математичного, хімічного) та студентського містечка.

Учасники турніру грали в класичний більярд «Вільну піраміду». Суддею турніру був комендант гуртожитку №7 майстер спорту з більярду Віктор Іванович Доценко-Сутула.

За підсумками наполегливої і цікавої гри перемогу здобули:

1-е місце – студент історичного факультету Денис Карманов;

2-е місце – студент факультету економіки Денис Остапчук;

3-е місце – студент факультету психології та спеціальної освіти Ярослав Романюк.

11 жовтня ректор ДНУ Сергій Оковитий та голова профспілкової організації Євгеній Сніда вручили переможцям нагороди – кубки, дипломи та сертифікати на грошове заохочення.

Вітаємо переможців та висловлюємо вдячність Віктору Доценку-Сутулі за організаційну допомогу та суддівство турніру.

Зазначимо, що на базі гуртожитку №7 студентського містечка для працівників і здобувачів вищої освіти Дніпровського національного університету постійно функціонує школа з більярду. Запрошуємо!

Голова профспілкової організації ДНУ
Євгеній Сніда


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram