Версія для друку

Золото чемпіонату – тріумф змаганнях із черлідингу

20 жовтня Дніпро став епіцентром спортивного свята – тут пройшов Відкритий чемпіонат відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації черлідингу та чир-спорту. Золотою переможницею чемпіонату стала студентка Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – представниця механіко-математичного факультету Ангеліна Філіпчук.

Наша Ангеліна вразила суддів та глядачів своїм бездоганним виступом. Її перемога стала символом наполегливої праці, майстерності та справжньої любові до спорту.

Особлива подяку висловлюємо тренерці – старшій викладачці кафедри фізичного виховання і спорту ДНУ, яка вже не перший рік демонструє неперевершений професіоналізм. Невтомна праця Анни Володимирівни з підготовки талановитих спортсменів, великий внесок у розвиток черлідингу та чир-спорту в Україні роблять її прикладом для всіх тренерів і спортсменів. Її вихованці неодноразово підтверджували свій високий рівень, зокрема, і під час цьогорічного чемпіонату.

Нинішні змагання, що стали важливою подією для всіх прихильників цього динамічного виду спорту, зібрали найкращих спортсменів із різних куточків країни, які продемонстрували високу майстерність та пристрасть до черлідингу.

Загалом, важливою метою чемпіонату були: залучення широкого кола населення до спорту, подальший розвиток черлідингу та чир-спорту в Україні, підвищення рівня майстерності спортсменів, а також відбір кращих для участі в міжнародних змаганнях. Адже такі події дають можливість розвивати спортивний потенціал країни, створюючи платформу для нових досягнень і популяризації спорту серед молоді.

Збірна ДНУ вдячна за можливість брати участь у таких масштабних заходах, адже вони не тільки стимулюють розвиток спорту, а й сприяють зміцненню спортивної спільноти університету. А також подяка суддям, які забезпечили чесність та прозорість змагань, як і всім здібним учасникам, які продемонстрували високий рівень підготовки.

Бажаємо всім спортсменам подальших успіхів і натхнення на майбутньому Кубку України, який стане черговою можливістю продемонструвати свої таланти та досягнення на ще вищому рівні!

Студентка факультету систем і засобів
масової комунікації
Катерина Малишевська,
старша викладачка кафедри
фізичного виховання і спорту
Анна Лопуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram