Версія для друку

Купуй, не зволікай! - ЗСУ допомагай!

20 жовтня на Благодійному ярмарку, який організувала завзята студентська спільнота факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, у Палаці студентів ДНУ імені Олеся Гончара панувала просто фантастична атмосфера!

Наші студенти дійсно зробили щось неймовірне: креативні handmade вироби, атмосферна фотозона, різноманітні майстер-класи – і це далеко не все, що можна було побачити на ярмарку. Кожен охочий мав можливість долучитися до волонтерської справи і придбати щось для себе або друзів, у результаті майже всі товари було розкуплено!

Найбільшим попитом користувалися вироби з патріотичною символікою, браслети, прикраси для сумок, ключів, вʼязані іграшки, картини, написані студентами-художниками, а також проведене студентами профорієнтаційне тестування. Усе це не могло залишити наших відвідувачів байдужими!

Команда організаторів радувала око креативними костюмами, що стали яскравими елементами наших світлин та створили настрій всього заходу!

На думку голови ради студентів ФУІФМУ Олександри Супрун, «неймовірно приємно працювати зі студентами, які щиро бажають робити цей світ кращим. Навіть маленький внесок кожного, має вагоме значення» 🫶🏼

Завдяки студентам ФУІФМу, які з величезним ентузіазмом організували й провели цій захід, зʼявилась можливість передати понад 6 тисяч гривень незламним воїнам із 234-го окремого батальйону 128-ї окремої бригади Сил ТрО міста Дніпро (ОК Південь) Зібрані кошти підуть на купівлю обігрівача для бліндажу військових та на ремонт генератора.

Разом до перемоги!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram