Версія для друку

На факультеті економіки відкрили лабораторію готельно-ресторанної справи

– Шлях від ідеї до реалізації успішно пройдений, і ми наочно бачимо чудову нову лабораторію кафедри туристичного бізнесу та гостинності. Зрозуміло, що й у мирний час здійснення такого проєкту потребувало багато зусиль, а ще важче під час війни. Тому й такою цінною є співпраця керівництва й науковців факультету економіки, зокрема деканеси Тетяни Валеріївни Гринько, зі стейкхолдерами, які розуміють, що попри війну вища школа має розвиватися, ми маємо пропонувати молоді, яка лишається в Україні, освіту європейської якості та відповідну матеріальну базу для здобуття свого майбутнього фаху, – наголосив під час презентації лабораторії ректор ДНУ професор Сергій Оковитий. Ректор висловив впевненість, що ця лабораторія дасть новий поштовх розвитку спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та буде неабиякою перевагою ДНУ для абітурієнтів, адже вона оснащена сучасним обладнанням і має вишуканий дизайн.

Із вітальним словом виступила деканеса факультету економіки, професорка Тетяна Гринько, яка привітала із такою очікуваною подією науково-педагогічних працівників та студентів:

– Відкриття лабораторії стало важливим кроком для факультету та нашого університету в розвитку практичних та наукових напрямків, що мають безпосереднє застосування в сфері готельно-ресторанного бізнесу та повсякденному житті. Ми віримо, що наша лабораторія стане місцем, де знаходитимуться нові ідеї та здійснюватимуться інноваційні рішення за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа.

Деканеса факультету наголосила, що відкриття лабораторії стало можливим завдяки стейкхолдерам, та щиро подякувала директорці ТОВ «МІДДЛВЕР ЄВРОПА» Ользі Худик та власнику ресторану «Джаннівіно» Олегу Бублику.

Ольга Худик відзначила, що компанія «МІДДЛВЕР ЄВРОПА» співпрацює із Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара:

– Ми чекаємо на талановитих та амбітних студентів, які готові працювати і навчатися. Ми реально забезпечуємо студентів робочими місцями, сьогодні наші співробітники працюють над проєктами в Україні, Японії, США, європейських країнах. Тому наша співпраця розвиватиметься надалі.

Висловивши вдячність за співпрацю власнику ресторану «Джаннівіно» Олегу Бублику, Тетяна Валеріївна анонсувала серію майстеркласів для студентів від провідних майстрів Дніпра, зокрема й від шефів цього ресторану.

Упевнені, що нова лабораторія надихатиме науковців та студентів на професійний розвиток.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram