Версія для друку

Акредитація ОПП «Біотехнології та біоінженерія» зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія за другим (магістерським) рівнем вищої освіти

15-17 жовтня у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулися зустрічі з експертами для проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Біотехнології та біоінженерія» (ID 61992) зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Експертна група працювала у складі:

Масалатіна Наталія Юріївна, кандидатка технічних наук, доцентка кафедри біотехнології, біофізики та аналітичної хімії (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»), керівниця експертної групи;

Ракша Наталія Григорівна, докторка біологічних наук, старша дослідниця зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія (Київський національний університет імені Тараса Шевченка);

Дмитрів Анастасія Зиновіївна, здобувачка вищої освіти (Національний університет «Львівська політехніка»).

В університеті зустрічі проводилися у дистанційному форматі з ректором Сергієм Оковитим та проректорами, представниками допоміжних структурних підрозділів та адміністративним персоналом, науково-педагогічними працівниками білого-екологічного факультету, здобувачами та випускниками за цими освітніми програмами, представниками студентського самоврядування, роботодавцями.

Гарант ОПП «Біотехнології та біоінженерія» – Скляр Тетяна Володимирівна представила свою освітню програму, відзначила її актуальність та особливості, представила результати освітньої та наукової діяльності, показала навчальні лабораторії та матеріальну базу практичної складової освітнього процесу, презентувала перспективи розвитку спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія в університеті.

Зустрічі заповнилися своєю динамічною приємною атмосферою. Експертна група відзначила, що отримала позитивні враження від спілкування з науково-педагогічними працівниками та здобувачами, студенти задоволені та зацікавлені освітнім процесом та мають бажання долучитися до покращення і посилення освітньої програми. Позитивно відгукнулася й експертна група про систему внутрішнього забезпечення якості вищої освіти в ДНУ, можливості індивідуальної траєкторії здобувачів, підтримку наукової бібліотеки ДНУ, заохочення та мотивування НПП університету.

Багато приємних та позитивних вражень залишилося від зустрічі зі стейкходерами ОПП «Біотехнології та біоінженерія» та присутніми на відкритій зустрічі, особливо їх підтримка освітньої програми, кафедри, факультету та університету.

Академічна спільнота Дніпровського національного університету отримала пропозиції та рекомендації щодо покращення якості освітнього процесу.

Завідувачка навчально-методичного відділу
Аліна-Олена Дворецька


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram