Команда студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара перемогла в ІІ Відкритому житомирському обласному чемпіонаті кулінарного мистецтва та сервісу «Battle Chefs 2.0», де кулінари змагалися за Кубок голови Житомирської облдержадміністрації.
Призерка чемпіонату, другокурсниця Анна Могилевець
Зокрема, студенти ІІ та IV курсів кафедри харчових технологій Анна Могилевець та Сергій Буц привезли до рідної альма-матер одну золоту, дві срібні та дві бронзові медалі. Сергій Буц отримав золоту медаль і Кубок голови Житомирської облдержадміністрації за перемогу в номінації «Кращий шеф-кухар юніор ″Battle Chefs 2.0″», срібну медаль – у номінації «Страва молекулярної кухні» та бронзову медаль – у номінації «Сучасна кухня». А от Анна Могилевець здобула срібну медаль у номінації «Ресторанні десерти» та бронзову – в номінації «Арт-клас вироби з шоколаду».
Тріумфатор чемпіонату – Сергій Буц
Готувалися до змагань наші конкурсанти під керівництвом завідувача кафедри харчових технологій ДНУ, кандидата технічних наук, доцента Тетяни Колісниченко та асистента кафедри Ганни Новік.
Усього у відкритому чемпіонаті «Battle Chefs 2.0» змагалися 150 учасників із різних регіонів України, оцінювали яких представники національної Асоціації кулінарів.
Завідувач кафедри харчових технологій ДНУ Тетяна Олександрівна Колісниченко разом із переможцями
Бажаємо нашим переможцям подальшого творчого натхнення та яскравих ідей!
Кафедра харчових технологій