Версія для друку

Вебінар «ANTI-AGE харчування» від кафедри харчових технологій

«Нехай їжа буде Вам ліками»

Гіппократ

2 березня доцентка кафедри харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Юлія Мацук провела вебінар на тему «ANTI-AGE харчування».

Участь у вебінарі взяли представники: Львівського національного університету імені Івана Франка, Громадської організації «Екологічні новини», Фахового коледжу економіки та бізнесу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Дніпровського технолого-економічного фахового коледжу, Дніпровської гімназії № 35 Дніпровської міської ради, ВСП «Фаховий коледж харчових технологій та підприємництва Дніпровського державного технічного університету», ВСП Криворізького фахового коледжу ДУЕТ, Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу, Криворізького фахового коледжу торгівлі та готельно-ресторанної справи, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», ВСП «Тульчинський фаховий коледж ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету».

Загально відомо, що харчування є одним з основних важелів, що гармонізує організм людини з навколишнім середовищем, посилює здатність організму протидіяти впливу несприятливих зовнішніх чинників.

Стиль харчування ANTI-AGE – це підхід, який ґрунтується на регулюванні генетики за допомогою епігенетичного впливу їжі, що надає можливість сповільнити процес старіння.

Упродовж вебінару учасники отримали інформацію про основні принципи ANTI-AGE харчування. Спільно з лекторкою розглянули як через організацію харчування керувати віковими змінами, які продукти рекомендовано вживати та в якій кількості.

Доцентка Юлія Мацук також презентувала слухачам спеціальності та освітні програми своєї кафедри, розповіла про загальні переваги навчання й умови для розвитку творчих здібностей студентів хімічного факультету ДНУ, розгалужену базу практик, закордонні стажування тощо.

Відбувся жвавий діалог щодо перспектив вступної кампанії-2024 й реалізації можливостей абітурієнтів із проєкцією на майбутні фахові досягнення щодо працевлаштування.

Обмінюючись позитивними враженнями, учасники вебінару відзначили корисність проведеного заходу та його практичну значущість. А, відтак, визначили перспективи майбутніх спільних заходів.

Створюємо разом найбільш сприятливі та взаємовигідні умови для освітнього та наукового співробітництва!

Будьте здорові! Будьте красиві! Будьте самі собою! Здорова людина – красива людина!

Кафедра харчових технологій