12 березня на базі навчальної лабораторії «Готельно-ресторанна справа» кафедри туристичного бізнесу та гостинності факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара провели майстерклас «Італійська айдентика – як вона є! Та не тільки...»
Студенти і викладачі спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа мали можливість спостерігати за роботою досвідченого бренд-шефа компанії GIANNI GROUP Артема Бутко, шеф-кухаря Giannivino Андрія Ворони, шеф-кухаря ресторану «Гостерія Хата Подопригора» Анатолія Галущенко. Це був чудовий шанс набути гастрономічного досвіду, наочно познайомитися з італійською кухнею та сучасними тенденціями в ресторанному бізнесі.
Майстерклас присвячувався приготуванню пасти та равіолі з нуля. Здобувачі мали можливість на практиці побачити роботу та поспілкуватися із досвідченими фахівцями своєї справи, вивчити класичні техніки приготування тіста для пасти та равіолі, ознайомитися з роботою апаратами Nina 250, Macaroni Machine для пасти та равіолі, опанувати методи начинки, формування та замішування тіста й навчитися готувати три авторські страви з бездоганним поєднанням смаків.
Також учасники майстеркласу насолодилися результатами праці шефів, долучившись до дегустації меню:
Навчання на практиці – це найкращий досвід! Тому на факультеті економіки ДНУ постійно відбуваються майстеркласи, присвячені барній, пекарській, кондитерській справі тощо.
Дякуємо шефам за незабутній досвід, а компанії GIANNI GROUP – за підтримку і можливості для навчання наших здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа».
Заступниця декана з навчальної роботи
Ольга Пащенко