Код
дисципліни |
Назва дисципліни |
Кафедра |
дисципліни галузевого спрямування |
1-ф12-01 |
Медична та фармацевтична хімія |
ХФХ |
1-ф12-02 |
On-line системи пошуку інформації в галузі |
ХАХ |
1-ф12-03 |
Основи хімії гетероциклічних сполук |
ХФХ |
1-ф12-04 |
Полімери та науково-технічний прогрес |
ХАХ |
1-ф12-05 |
Комп’ютерна хімія |
ХФХ |
1-ф12-06 |
Хімія сучасних матеріалів |
ХФХ |
1-ф12-07 |
Товарознавство продовольчих товарів |
ХТХ |
1-ф12-08 |
Технологія виробництва кондитерських виробів |
ХТХ |
1-ф12-09 |
Дитяче харчування (організація та технології) |
ХТХ |
014.06 Середня освіта/ОП «Середня освіта (Хімія)» |
1-014.06-01 |
Візуалізація навчального матеріалу на уроках хімії |
ХФХ |
1-014.06-02 |
Хімія в дії |
ХФХ |
1-014.06-03 |
Методика розв'язування ускладнених та олімпіадних задач з хімії |
ХФХ |
1-014.06-04 |
Дослідницька діяльність в базовій та профільній школі |
ХФХ |
1-014.06-05 |
Сучасний хімічний перформанс |
ХФХ |
1-014.06-06 |
Будова молекул і кристалів в шкільному курсі хімії |
ХФХ |
1-014.06-07 |
Екологічні питання в шкільному курсі хімії |
ХФХ |
1-014.06-08 |
Методичні аспекти викладання органічної хімії в школі |
ХФХ |
1-014.06-09 |
Індивідуальна робота з учнями по хімії |
ХФХ |
1-014.06-10 |
Мультимедійні засоби на уроках хімії |
ХФХ |
1-014.06-11 |
Сучасна хімічна номенклатура та термінологія |
ХФХ |
1-014.06-12 |
Хімія харчових продуктів |
ХФХ |
102 Хімія ОП «Хімічний аналіз та експертиза матеріалів і виробів» |
1-102-3-01 |
Експресні методи аналізу |
ХАХ |
1-102-3-02 |
Основи експертизи дорогоцінних металів і виробів з них |
ХАХ |
1-102-3-03 |
Технічний аналіз |
ХАХ |
1-102-3-04 |
Фізико-хімічна експертиза матеріалів та речовин |
ХАХ |
1-102-3-05 |
Аналіз лікарських сполук |
ХАХ |
1-102-3-06 |
Хіміко-токсикологічний аналіз |
ХАХ |
1-102-3-07 |
Аналітична хімія навколишнього середовища |
ХАХ |
1-102-3-08 |
Криміналістична експертиза |
ХАХ |
1-102-3-09 |
Аналітична хімія харчових продуктів |
ХАХ |
1-102-3-10 |
Новітні матеріали та їх використання в аналізі |
ХАХ |
1-102-3-11 |
Пробопідготовка об’єктів аналізу |
ХАХ |
1-102-3-12 |
Стандартизація методик хімічного аналізу |
ХАХ |
102 Хімія ОП «Хімія лікарських речовин» |
1-102-2-01 |
Латинська мова |
УРФ |
1-102-2-02 |
Перспективні напрями “зеленої хімії” |
ХФХ |
1-102-2-03 |
Кристалохімія |
ХФХ |
1-102-2-04 |
Розчини навколо нас |
|
1-102-2-05 |
Механізми хімічних реакцій |
ХФХ |
1-102-2-06 |
Біоорганічна хімія |
ХФХ |
1-102-2-07 |
Стандартизація лікарських засобів |
ХФХ |
1-102-2-08 |
Квантово-хімічне моделювання спектральних характеристик лікарських речовин |
ХФХ |
1-102-2-09 |
Хімія комплексних сполук |
ХФХ |
1-102-2-10 |
Теоретичні та прикладні аспекти хроматографії |
ХФХ |
161 Хімічні технології та інженерія/ОП «Хімічні технології та інженерія» |
1-161-01 |
Принципи “зеленої хімії” в сучасних технологіях |
ХАХ |
1-161-02 |
Вироби спецхімії та їх застосування |
ХАХ |
1-161-03 |
Сучасні пакувальні матеріали для харчових продуктів та побутових товарів |
ХАХ |
1-161-04 |
Сучасні технологічні рішення для хімічної, фармацевтичної та харчової промисловості |
ХАХ |
1-161-05 |
Енергонасичені високомолекулярні сполуки |
ХАХ |
1-161-06 |
Біорозкладні полімерні матеріали та їх застосування |
ХАХ |
1-161-07 |
Електроактивні полімерні матеріали |
ХАХ |
1-161-08 |
Полімерні матеріали на основі відходів харчової та переробної промисловості |
ХАХ |
1-161-09 |
Полімерні композиційні матеріали для ракето- і авіабудування |
ХАХ |
1-161-10 |
Високомолекулярні сполуки в природі, техніці та побуті |
ХАХ |
1-161-11 |
Основи піротехніки |
ХАХ |
1-161-12 |
Основи хімічної енерготехнології |
ХАХ |
181 Харчові технології/ОП «Харчові технології» |
1-181-1-01 |
Харчові та дієтичні добавки |
ХТХ |
1-181-1-02 |
Сучасні наукові напрями в харчуванні |
ХТХ |
1-181-1-03 |
Технологія переробки вторинних продуктів в галузі |
ХТХ |
1-181-1-04 |
Екологічна безпека продуктів харчування |
ХТХ |
1-181-1-05 |
Технології крафтових виробництв |
ХТХ |
1-181-1-06 |
Організація, планування і управління на підприємствах галузі |
ХТХ |
1-181-1-07 |
Нутрикосметика |
ХТХ |
1-181-1-08 |
Сучасні практики зберігання, ферментації та консервування продовольчих товарів |
ХТХ |
1-181-1-09 |
Практичні кейси: професійний консалтинг в галузі |
ХТХ |
1-181-1-10 |
Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях (оформлення кулінарних та кондитерських виробів) |
ХТХ |
1-181-1-11 |
Логістичні системи в індустрії харчування |
ХТХ |
1-181-1-12 |
Організація ресторанного бізнесу |
ХТХ |
181 Харчові технології/ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування» |
1-181-2-01 |
Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства |
ХТХ |
1-181-2-02 |
Урбанізація та здоров'я: захисна роль нутрієнтів |
ХТХ |
1-181-2-03 |
Організація роботи бармена, бариста та сомельє |
ХТХ |
1-181-2-04 |
Вегетаріанство та харчування в піст |
ХТХ |