Код
дисципліни |
Назва дисципліни |
Кафедра |
|
дисципліни галузевого спрямування |
|
1-ф12-1 |
Будова речовини |
ХФХ |
1-ф12-2 |
Технології інформаційного пошуку в галузі природничих наук |
ХАХ |
1-ф12-3 |
Основи геохімії |
ХНЗ |
1-ф12-4 |
Полімери та науково-технічний прогрес |
ХХТ |
1-ф12-5 |
Дієтичне харчування |
ХТХ |
1-ф12-6 |
Фізична хімія розчинів |
ХФХ |
1-ф12-7 |
Пробопідготовка об’єктів аналізу |
ХАХ |
1-ф12-8 |
Гідрогеохімія |
ХНЗ |
1-ф12-9 |
Принципи «зеленої хімії» в сучасних технологіях |
ХХТ |
1-ф12-10 |
Товарознавство продовольчих товарів |
ХТХ |
1-ф12-11 |
Біоорганічна хімія |
ХФХ |
1-ф12-12 |
Криміналістична експертиза |
ХАХ |
1-ф12-13 |
Гідроекологія |
ХНЗ |
1-ф12-14 |
Біорозкладні полімерні матеріали |
ХХТ |
1-ф12-15 |
Нутриціологія |
ХТХ |
|
|
|
|
014 Середня освіта/ОП Середня освіта (Хімія) |
|
1-014-1 |
Екологічні питання в шкільному курсі хімії |
ХФХ |
1-014-2 |
Методика організації хімічного експерименту в школі |
ХАХ |
1-014-3 |
Інтеграція знань в сучасному природознавстві |
ХФХ |
1-014-4 |
Хімічні процеси в природі та побуті |
ХФХ |
1-014-5 |
Аналітична хімія навколишнього середовища |
ХАХ |
1-014-6 |
Використання електронних освітніх ресурсів у навчанні хімії |
ХФХ |
1-014-7 |
Аналітична хімія харчових продуктів |
ХАХ |
1-014-8 |
Методика розв'язування ускладнених та олімпіадних задач з хімії |
ХФХ |
1-014-9 |
Медична та фармацевтична хімія |
ХФХ |
|
|
|
|
102 Хімія/ОП Хімія |
|
1-102-1-1 |
Експресні методи аналізу |
ХАХ |
1-102-1-2 |
Хіміко-токсикологічний аналіз |
ХАХ |
1-102-1-3 |
Основи експертизи дорогоцінних металів і виробів з них |
ХАХ |
1-102-1-4 |
Технічний аналіз |
ХАХ |
1-102-1-5 |
Фізико-хімічна експертиза матеріалів та речовин |
ХАХ |
1-102-1-6 |
Хімія лікарських сполук |
ХФХ |
1-102-1-7 |
Механізми хімічних реакцій |
ХФХ |
1-102-1-8 |
Аналіз лікарських сполук |
ХАХ |
1-102-1-9 |
Квантово-хімічне моделювання спектральних характеристик речовин |
ХФХ |
|
|
|
|
103 Науки про Землю/ОП Науки про Землю |
|
1-103-3-1 |
Основи гідрохімії |
ХНЗ |
1-103-3-2 |
Кристалографія з основами кристалохімії |
ХНЗ |
1-103-3-3 |
Біогеохімія |
ХНЗ |
1-103-3-4 |
Геохімія елементів та процесів |
ХНЗ |
1-103-3-5 |
Гідроекологічні основи охорони довкілля |
ХНЗ |
1-103-3-6 |
Гідрохімія морів та океанів |
ХНЗ |
1-103-3-7 |
Геохімія ландшафтів |
ХНЗ |
1-103-3-8 |
Гідрогеохімічні моделі забруднення підземних вод |
ХНЗ |
1-103-3-9 |
Основи екологічної токсикології |
ХНЗ |
|
|
|
|
161 Хімічні технології та інженерія/ОП Хімічні технології та інженерія |
|
1-161-1 |
Піротехнічні матеріали та їх застосування |
ХХТ |
1-161-2 |
Властивості та застосування засобів спецхімії |
ХХТ |
1-161-3 |
Основи хімічної енерготехнології |
ХХТ |
1-161-4 |
Сучасні технологічні рішення для хімічної, фармацевтичної та харчової промисловості |
ХХТ |
1-161-5 |
Хімія та технологія виробництва нітроестерів |
ХХТ |
1-161-6 |
Криміналістична експертиза енергонасичених та полімерних матеріалів |
ХХТ |
1-161-7 |
Електроактивні полімерні матеріали |
ХХТ |
1-161-8 |
Полімерні матеріали на основі відходів харчової та переробної промисловості |
ХХТ |
1-161-9 |
Технологія та обладнання для виробництва енергонасичених матеріалів |
ХХТ |
|
|
|
|
181 Харчові технології/ОП Харчові технології |
|
1-181-1 |
Логістичні системи в індустрії харчування |
ХТХ |
1-181-2 |
Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства |
ХТХ |
1-181-3 |
Харчові та дієтичні добавки |
ХТХ |
1-181-4 |
Сучасні наукові напрями в харчуванні |
ХТХ |
1-181-5 |
Патентознавство в галузі |
ХТХ |
1-181-6 |
Організація ресторанного бізнесу |
ХТХ |
1-181-7 |
Екологічна безпека харчових продуктів |
ХТХ |
1-181-8 |
Технології крафтових виробництв |
ХТХ |
1-181-9 |
Організація, планування і управління на підприємствах галузі |
ХТХ |