Код
дисципліни |
Назва дисципліни |
Кафедра |
|
дисципліни галузевого спрямування |
|
1-ф12-1 |
Медична та фармацевтична хімія _ІІІ ІV |
ХФХ |
1-ф12-2 |
On-line системи пошуку інформації в галузі_ІІ ІІІ |
ХАХ |
1-ф12-3 |
Основи хімії гетероциклічних сполук_ІІІ ІV |
ХФХ |
1-ф12-4 |
Полімери та науково-технічний прогрес |
ХХТ |
1-ф12-5 |
Організація роботи бармена, бариста та сомельє ІІ_ ІV |
ХТХ |
1-ф12-6 |
Пробопідготовка об’єктів аналізу_ІІ ІІІ |
ХАХ |
1-ф12-7 |
Принципи «зеленої хімії» в сучасних технологіях_ІІІ ІV |
ХХТ |
1-ф12-8 |
Товарознавство продовольчих товарів_ІІІ ІV |
ХТХ |
1-ф12-9 |
Біоорганічна хімія _ІІІ ІV |
ХФХ |
1-ф12-10 |
Криміналістична експертиза_ІІІ ІV |
ХАХ |
1-ф12-11 |
Гідроекологія_ІІ ІІІ |
ХНЗ |
1-ф12-12 |
Комп’ютерна хімія _ІІ ІІІ |
ХФХ |
1-ф12-13 |
Технологія виробництва кондитерських виробів _ІІІ ІV |
ХТХ |
1-ф12-14 |
Дитяче харчування (організація та технології) ІІ_ ІV |
ХТХ |
1-ф12-15 |
Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях ІІ_ ІV |
ХТХ |
1-ф12-16 |
Сучасні пакувальні матеріали для харчових продуктів та побутових товарів_ІІІ ІV |
ХТХ |
1-ф12-17 |
Наноматеріали та їх використання в аналізі _ІІІ ІV |
ХАХ |
1-ф12-18 |
Сучасний хімічний перформанс_ІІ ІV |
ХФХ |
1-ф12-19 |
Основи хімічного та харчового матеріалознавства_ІІ ІІІ |
ХФХ |
1-ф12-20 |
Високомолекулярні сполуки в природі, техніці та побуті |
ХХТ |
1-ф12-21 |
Розчини навколо нас |
ХАХ |
|
|
|
|
014.06 Середня освіта/ОП «Середня освіта (Хімія)» |
|
1-014.06-1 |
Методика організації хімічного експерименту в школі_ІІ |
ХАХ |
1-014.06-2 |
Хімічні процеси в природі та побуті_ІІ_ІІІ |
ХФХ |
1-014.06-3 |
Методика розв'язування ускладнених та олімпіадних задач з хімії _III-IV |
ХФХ |
1-014.06-4 |
Дослідницька діяльність у контексті STEM-освіти ІІІ_IV |
ХФХ |
1-014.06-5 |
Аналітична хімія навколишнього середовища _IV_7_8 |
ХАХ |
1-014.06-6 |
Аналітична хімія харчових продуктів_III-IV |
ХАХ |
|
|
|
|
102 Хімія/ОП «Хімічний аналіз та експертиза матеріалів і виробів» |
|
1-102-1 |
Експресні методи аналізу _II |
ХАХ |
1-102-2 |
Хіміко-токсикологічний аналіз _II |
ХАХ |
1-102-3 |
Основи експертизи дорогоцінних металів і виробів з них _ІІІ IV |
ХАХ |
1-102-4 |
Технічний аналіз _III |
ХАХ |
1-102-5 |
Фізико-хімічна експертиза матеріалів та речовин _III IV |
ХАХ |
1-102-6 |
Хроматографічні методи в хімії ІІІ_IV |
ХФХ |
1-102-7 |
Механізми хімічних реакцій ІІІ_IV |
ХФХ |
1-102-8 |
Аналіз лікарських сполук _IV |
ХАХ |
1-102-9 |
Квантово-хімічне моделювання спектральних характеристик речовин ІІІ_IV |
ХФХ |
|
|
|
|
103 Науки про Землю/ОП «Науки про Землю» |
|
1-103-1 |
Міжнародний геотуризм та геопарки_ІІІ_5 |
ХНЗ |
1-103-2 |
Гідроекологічні основи охорони довкілля_IV_7 |
ХНЗ |
1-103-3 |
Гідрохімія морів та океанів_ІV_7 |
ХНЗ |
1-103-4 |
Техногенний регресивний літогенез_III_6 |
ХНЗ |
1-103-5 |
Геохімія геологічного середовища_IV_8 |
ХНЗ |
1-103-6 |
Основи екологічної токсикології_IV_8 |
ХНЗ |
|
|
|
|
161 Хімічні технології та інженерія/ОП «Хімічні технології та інженерія» |
|
1-161-1 |
Основи піротехніки_ІІ |
ХХТ |
1-161-2 |
Вироби спецхімії та їх застосування_ІІ_4 |
ХХТ |
1-161-3 |
Основи хімічної енерготехнології_ІІІ_5 |
ХХТ |
1-161-4 |
Сучасні технологічні рішення для хімічної, фармацевтичної та харчової промисловості_ІІІ_6 |
ХХТ |
1-161-5 |
Енергонасичені високомолекулярні сполуки_ІІІ_6 |
ХХТ |
1-161-6 |
Біорозкладні полімерні матеріали та їх застосування_ІІІ_6 |
ХХТ |
1-161-7 |
Електроактивні полімерні матеріали_IV_7 |
ХХТ |
1-161-8 |
Полімерні матеріали на основі відходів харчової та переробної промисловості_IV_8 |
ХХТ |
1-161-9 |
Полімерні композиційні матеріали для ракето- і авіабудування_IV_8 |
ХХТ |
|
|
|
|
181 Харчові технології/ОП «Харчові технології» |
|
1-181-1 |
Логістичні системи в індустрії харчування_II-IV |
ХТХ |
1-181-2 |
Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства_III-IV |
ХТХ |
1-181-3 |
Харчові та дієтичні добавки_II-III |
ХТХ |
1-181-4 |
Сучасні наукові напрями в харчуванні_I-IV |
ХТХ |
1-181-5 |
Технологія переробки вторинних продуктів в галузі_II-III |
ХТХ |
1-181-6 |
Організація ресторанного бізнесу_I-IV |
ХТХ |
1-181-7 |
Екологічна безпека продуктів харчування_II-IV |
ХТХ |
1-181-8 |
Технології крафтових виробництв_II-IV |
ХТХ |
1-181-9 |
Організація, планування і управління на підприємствах галузі_I-IV |
ХТХ |