Версія для друку

ХФ (2024-2025 н.р.)

за першим (бакалаврським) рівнем
 
Код дисципліни Назва дисципліни Кафедра
(шифр)
дисципліни галузевого спрямування
1-ф12-01 Медична та фармацевтична хімія ХФХ
1-ф12-02 Online системи пошуку інформації в галузі ХАХ
1-ф12-03 Основи хімії гетероциклічних сполук ХФХ
1-ф12-04 Полімери та науково-технічний прогрес ХАХ
1-ф12-05 Комп’ютерна хімія ХФХ
1-ф12-06 Хімія сучасних матеріалів ХФХ
1-ф12-07 Товарознавство продовольчих товарів ХТХ
1-ф12-08 Технологія виробництва кондитерських виробів ХТХ
1-ф12-09 Дитяче харчування (організація та технології) ХТХ
014 Хімія/ОП «Середня освіта (014.06 Хімія)»
1-014.06-01 Дизайн хімічних експериментів ХФХ
1-014.06-02          Хімія в дії ХФХ
1-014.06-03 Методика розв’язання ускладнених та олімпіадних задач з хімії ХФХ
1-014.06-04 Сучасна хімічна номенклатура та термінологія ХФХ
1-014.06-05 Сучасний хімічний перформанс ХФХ
1-014.06-06 Хімія харчових продуктів ХФХ
102 Хімія ОП «Хімія лікарських речовин»
1-102-2-01 Латинська мова УРФ
1-102-2-02 Перспективні напрями «зеленої хімії» ХФХ
1-102-2-03 Кристалохімія ХФХ
1-102-2-04 Розчини навколо нас ХФХ
1-102-2-05 Механізми хімічних реакцій ХФХ
1-102-2-06 Біоорганічна хімія ХФХ
1-102-2-07 Стандартизація лікарських засобів ХФХ
1-102-2-08 Квантово-хімічне моделювання спектральних характеристик лікарських речовин ХФХ
1-102-2-09 Хімія комплексних сполук ХФХ
1-102-2-10 Теоретичні та прикладні аспекти хроматографії ХФХ
102 Хімія ОП «Хімічний аналіз та експертиза матеріалів і виробів»
1-102-3-01 Експресні методи аналізу ХАХ
1-102-3-02 Основи експертизи дорогоцінних металів і виробів з них ХАХ
1-102-3-03 Технічний аналіз ХАХ
1-102-3-04 Фізико-хімічна експертиза матеріалів та речовин ХАХ
1-102-3-05 Аналіз лікарських сполук ХАХ
1-102-3-06 Хіміко-токсикологічний аналіз ХАХ
1-102-3-07 Аналітична хімія навколишнього середовища ХАХ
1-102-3-08 Хімія біологічно-активних добавок ХАХ
1-102-3-09 Аналітична хімія харчових продуктів ХАХ
1-102-3-10 Новітні матеріали та їх використання в аналізі ХАХ
1-102-3-11 Пробопідготовка об’єктів аналізу ХАХ
1-102-3-12 Стандартизація методик хімічного аналізу ХАХ
161 Хімічні технології та інженерія / ОП «Хімічні технології та інженерія»
1-161-01 Принципи «зеленої хімії» в сучасних технологіях ХАХ
1-161-02 Вироби спецхімії та їх застосування ХАХ
1-161-03 Сучасні пакувальні матеріали для харчових продуктів та побутових товарів ХАХ
1-161-04 Сучасні технологічні рішення для хімічної, фармацевтичної та харчової промисловості ХАХ
1-161-05 Енергонасичені високомолекулярні сполуки ХАХ
1-161-06 Біорозкладні полімерні матеріали та їх застосування ХАХ
1-161-07 Полімерні матеріали на основі відходів харчової та переробної промисловості ХАХ
1-161-08 Полімерні композиційні матеріали для ракето- та авіабудування ХАХ
1-161-09 Високомолекулярні сполуки в природі, техніці та побуті ХАХ
1-161-10 Основи піротехніки ХАХ
181 Харчові технології / ОП «Харчові технології»
1-181-1-01 Харчові та дієтичні добавки ХТХ
1-181-1-02 Сучасні наукові напрями в харчуванні ХТХ
1-181-1-03 Технологія переробки вторинних продуктів в галузі ХТХ
1-181-1-04 Екологічна безпека продуктів харчування ХТХ
1-181-1-05 Технології крафтових виробництв ХТХ
1-181-1-06 Організація, планування і управління на підприємствах галузі ХТХ
1-181-1-07 Нутрикосметика ХТХ
1-181-1-08 Сучасні практики зберігання, ферментації та консервування продовольчих товарів ХТХ
1-181-1-09 Практичні кейси: професійний консалтинг в галузі ХТХ
1-181-1-10 Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях (оформлення кулінарних та кондитерських виробів) ХТХ
1-181-1-11 Логістичні системи в індустрії харчування ХТХ
1-181-1-12 Організація ресторанного бізнесу ХТХ
181 Харчові технології / ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування»
1-181-2-01 Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства ХТХ
1-181-2-02 Урбанізація та здоров'я: захисна роль нутрієнтів ХТХ
1-181-2-03 Організація роботи бармена, бариста та сомельє ХТХ
1-181-2-04 Вегетаріанство та харчування в піст ХТХ
1-181-2-05 Бізнес-проекти у ресторанному сервісі ХТХ
1-181-2-06 Міжнародні ринки HoReCa індустрії ХТХ
1-181-2-07 Брендинг та неймінг підприємств ресторанного бізнесу та крафтових виробництв ХТХ
 
за другим (магістерським рівнем)  


Код дисципліни Назва дисципліни Кафедра
(шифр)
102 Хімія ОП «Хімія»
2-102-01 Методи молекулярної абсорбції в аналізі харчових та біологічно активних добавок ХАХ
2-102-02 Корозія та захист матеріалів ХФХ  
2-102-03 Дизайн лікарських речовин ХФХ  
2-102-04 Сучасний підхід до проведення хімічного експерименту ХАХ
2-102-05 Сучасні методи ідентифікації в криміналістиці та фармації ХФХ  
2-102-06 Нанохімія ХФХ
2-102-07 Хроматографічні методи в хімії лікарських речовин ХФХ  
2-102-08 Сучасні методи розділення та концентрування ХАХ
161 Хімічні технології та інженерія / ОП «Хімічні технології та інженерія»
2-161-01 Полімерні матеріали з рослинної та тваринної сировини ХАХ
2-161-02 Полімерні матеріали та інгредієнти подвійного призначення ХАХ
2-161-03 Hi-tech у виробництві нових синтетичних матеріалів ХАХ
2-161-04 Технологія виробництва і переробки полімерів медико-біологічного призначення ХАХ
2-161-05 Біологічно-активні високомолекулярні сполуки і системи ХАХ
2-161-06 Іонні рідини та їх застосування ХАХ
181 Харчові технології / ОП «Харчові технології»
2-181-01 Інноваційні технології в системі харчування ХТХ
2-181-02 Технології оздоровчих напоїв та фітоконцентратів  ХТХ
2-181-03 Харчова біоінженерія ХТХ
2-181-04 Гастрономічний інжиніринг ХТХ
2-181-05 Біоактивні харчові компоненти в харчовій індустрії ХТХ
2-181-06 Генерація ідей та перевірка технологічних рішень у харчовій індустрії ХТХ
2-181-07 Європейські практики управління надлишками та відходами у галузі ХТХ
2-181-08 Тренінг-курс “Розробка нормативної документації на харчову продукцію” ХТХ
2-181-09 Сучасні системи управління якістю продукції та послуг ХТХ
2-181-10 Управління інноваційними проектами в галузі ХТХ

за третім (освітньо-науковий) рівень вищої освіти

Код
дисципліни
Назва дисципліни Кафедра
(шифр)
102 Хімія / ОП «Хімія»
3-102-1 Професійна науково-технічна термінологія у хімічній галузі УАН
3-102-2 Методи рідинної та твердофазної мікроекстракції ХАХ
3-102-3 Нанотехнології в електрохімії ХФХ
3-102-4 Хімія синтетичних нітроген- та сульфурвмісних гетероциклів ХФХ
3-102-5 Електрохімічні властивості координаційних сполук 3d-металів ХФХ
3-102-6 Оптичні та електрохімічні сенсори ХАХ
3-102-7 Математична обробка результатів хімічного експерименту ХАХ